dijous, 6 de març del 2014

CURS 1013-14

Bon dia a tots i totes!!!!!!

AMICS DE LA TERRA i el CENTRE D'INTERPRETACIÓ ES AMUNTS, amb el suport del GRUP D'ACCIÓ LOCAL LEADER, us ofereix durant tot l’any una ruta guiada gratuïta cada mes per conèixer, descobrir i valorar, amb el nostre educador ambiental Jaume Espinosa, la zona des Amunts d’Eivissa

 
Per això, us convidam a gaudir el dissabte 15 de MARÇ  d'un itinerari interpretatiu  pel pla de ses Formigues (a Sant Vicent de sa Cala). Durant les 3 hores que durarà la ruta, gaudirem de la nostra flora mediterrània, identificarem diferents endemismes únics a l’illa i coneixerem la importància del savinar litoral com hàbitat prioritari.

 
PLACES LIMITADES: Les places són limitades a 25 assistents, per així augmentar la qualitat de l'experiència i reduir els impactes al medi natural.

IMPORTANTLa participació és totalment gratuïta! Però els assistents hauran de respectar els següents punts:   
  1. Inscripció prèvia al Centre d’Interpretació es Amunts al telèfon 971 325 141, o per mail a través de la  pàgina web (http://esamunts.caib.es) o contestant aquest correu. Les persones que acudeixen a la ruta sense complir aquest requisit no podran participar en l’activitat.
  2. Signar el full d’assistència amb les teues dades a l'inici de la ruta. És imprescindible per poder justificar aquesta activitat subvencionada i així poder continuar oferint noves activitats.
Rebreu confirmació de la vostra assistència. Si en el moment de la vostra inscripció ja s’ha superat el nombre d’assistents, passareu a la llista d’espera.
A més, volem animar als participants a compartir vehicles quan sigui possible i així reduir els impactes negatius del transport.
 Us hi esperam!!! 
 
Ruta: Ses Formigues
Dia: Dissabte, 15 de març
Hora: De 10h a13h
Dificultat: Mitja
Lloc de trobada: es comunica el lloc quan confirmam la teua inscripció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada