dimarts, 5 de maig del 2015

CURS2014-15

Més de 90 Ciutats i municipis ACULLEN l'estrena d'un Nivell Estatal del documental #OligopolyOFF
Nota de Premsa | 4 maig 2015


"#OligopolyOFF: Comença la Revolució Energètica ciutadana" Presenta ONU Anàlisi de la Realitat Energètica i les ciutadanes Alternatives per a un Nou Model Democràtic, ciutadà i Sostenible.

La Plataforma Per un Nou Model Energètic, productora de #OligopolyOFF, rebre amb el Premi EcoZine de la 8a edició per "Compromís mediambiental".

#OligopolyOFF Sí estrenarà els Pròxims Dies 6 i 7 de maig a Mas de 90 Ciutats i municipis de Tota La geografia espanyola. El 6 de maig es celebrarà la seva estrena a Saragossa Com Première del Festival Internacional de Cinema i Medi Ambient EcoZine. L'estrena a Saragossa de #OligopolyOFF Ve Acompanyada pel Premi EcoZine 8a edició concedit a la Plataforma Per un Nou Model Energètic, productora del documental, SEGONS Anunci director Do avui, Pedro Piñeiro, Durant la roda de premsa de Presentació del Festival a Saragossa.

Amb El títol de "OligopolyOFF: Comença la Revolució Energètica ciutadana", el documental Presenta ONU Anàlisi de la Realitat Energètica i les ciutadanes Alternatives per a un Nou Model Democràtic, ciutadà i Sostenible. Dirigit per Alba del Camp i Produït per la Plataforma Per un Nou Model Energètic, ha Estat Finançat col·lectivament per Més de 600 personatges. El documental TÉ UNA Durada de 90 Minuts i és fruit de dos anys de Treball i Més de 100 hores de gravació.

Més informació: http://oligopolyoff.nuevomodeloenergetico.org
Esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/1636944046536633/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada